Valg av produsenter og leverandører er avgjørende for å kunne gi deg
riktig løsning til best mulig kvalitet og pris.

Vår lange erfaring innen ventilasjonsløsninger både til privat og til det profesjonelle marked gjør at vi kan knytte til oss markedsledende leverandører.

Her er vårt valg av leverandører innen balansert ventilasjon:

Østberg Norge

Östberg streber etter å bli verdensledende innen innovasjon, produksjon og salg av kanalvifter, luftbehandlingsaggregater og rotorer.

Flexit

Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive produkter, tjenester og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg.

Swegon

Swegon tilbyr alt du trenger for et inneklima i verdensklasse – fra riktig systemvalg og de beste produktene til engasjert support og trygg drift.

Ener Produkt

Ener-Produkt AS har siden 80-tallet levert kvalitetsprodukter for regulering av inneklima for hjem og arbeid. Selskapet produserer EnerVent TS, som er markedets mest effektive varmegjenvinner.

System Air

Systemair er ledende leverandør av alle typer ventilasjonsteknisk utstyr på det norske markedet, med historie tilbake til 1923. Erfaring, høy kompetanse og bransjens bredeste produktspekter innen ventilasjonsutstyr.

Lindab

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Ventistål

Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, med mer enn 210 ansatte og 18 avdelinger over hele landet.